Video Demeyer

Zwembadenaanleg

Een zwembad of sauna vormt letterlijk en figuurlijk een gezonde investering: het ontspant u maximaal, én het geeft uw woning een reële meerwaarde. DM Zwembaden in Oostkamp maakt zwembaden die perfect bij de klant passen. U kiest het type en de afmetingen (standaard of op maat), wij doen de rest.

 

Hebt u een grote of kleine tuin? Wilt u liever een binnenzwembad?

 

We zitten samen, bekijken uw mogelijkheden en werken een voors- tel uit dat uw budget honderd procent respecteert.

Zwemmen zonder zorgen

Een zwembad is een totaalproject. Maar ook voor de deelaspecten kunt u op ons rekenen. Zo plaatsen wij probleemloos overkappingen, afdekkingen, sauna’s, whirlpools, en afboordingen. Onze troeven? Meer dan achttien jaar (of drie generaties) ervaring, een eigen toonzaal, en een aanpak van a tot z: van graafwerken tot terrasaanleg.

Meer dan zwembaden

DM Zwembaden is gespecialiseerd in zwembadplaatsing, -onderhoud en -renovatie. Maar ook (en vooral) in pvc-afdichtingen. Voor zwembaden, vijvers, onder- en bovengrondse spaarbekkens, en platte daken.


U vindt bij ons ook alle mogelijke nevenproducten voor uw zwembad. Zoals chloor, pH-meters, middelen voor algenbestrijding, stofzuigers, wisselstukken, testsetjes, pompen, filters, enzovoort.
Bent u klaar voor meer leefcomfort in of aan uw woning? Geef ons vandaag nog een seintje.